Turut mencoret

Wednesday, November 3, 2010

x perlu kot

x perlu kot korg nk mintak maaf ngan aku..like usual aku jugak yg slh..sbb aku nie kn full with excuses..mcm2 alsan yg aku sllu bgi kat korg..mgkin salah aku..tpi just put urself in my shoes..aper korg akn rasa bler korg kat tmpat aku..aper perasaan kalo aku yg wat mcm 2 kat korg..mgkin korg x leyh nk rasa sbb korg en rmi..aku sorg..aku nk jdi len t'pulang kat aku..aku dh trase sgt tpi aku diam jerr..heyyy~ come on be matured laa weyh..aku malas nk gado2 nie..sbb mulut aku nie lancang weyh..skali aku ckp mmg pedas..tpi aku ckp skali 2 jer laa en..tpi aku boleyh igt smpi aku mati per yg korg prnh wat kat aku...i'm a type of person yg mcm nie.. "easy to forgive but hard to forget " i'm really sorry if i can't forget on what u've done 2 me unless ALLAH tarik balik ingatan aku ttg per yg korg dh wat kat aku..byk2 jer laa doa erk?

No comments:

Post a Comment