Turut mencoret

Friday, December 30, 2011

You just one step out of my house
That moment makes me MISSING YOU SO MUCH

Mohd Firdaus b Mohd Ali ;
Saya rindu awakkk
Saya sayang awakk
Saya cintakan awak


:'(


I want to be with you tonight, tomorrow, and today. It can't happen now but it will someday.

Friday, November 18, 2011

Tak sabar nak tunggu cik adik online
Nak tengok cik adik menggatal lagi


Jangan sampai cik adik makan maki eh? 
Heheh
Saya peramah 

Tuesday, November 15, 2011

SAYA BODOH DALAM SEMUA HAL!
PERANGAI SAYA MACAM BABI :p

Monday, November 14, 2011

Cuti Semester

Ternyata cuti yg sebentar nie memenatkan and best

3 minggu dekat Kuantan melayan kerenah Nur Adriana Batrisya ternyata menyeronokkan. Ada jer yang nk digelakkan tgok dia. Stiap hari ade je yang buatkan kita tersenyum even masa tu aku moody. Not in a good mood. Mungkin ini hikmah kehadiran Tisya di dunia nie kot. Hari-hari ader je perkataan baru bnda baru yang nk dia buat. Mak Ngah sayang Tisya sangat-sangat. Tisya janji yer jadi anak yang baik? Jaga mama Tisya tu elok2 nanti


After 3 weeks there balik laa kat rumah nie haa

Per lagi? jadi suri rumah sepenuh masa. Dari mengemas..membasuh..dan memasak.Owh and for d first time kasi pujaan hati makan my masakan..Kari Ayam..Hehehe..Katanya sedap..Ntahlah..Hehehe..


Erghh nothing much.

Kbye

Saturday, November 12, 2011

12.11.2011

Hey awak!
Yer awak lah Mohd Firdaus b Mohd Ali
Thanks for d day yer?

Semalam, Alhamdulillah everything is just fine. Let's start with a new life. I'm happy sangat-sangat. Awak buat saya ketawa,menangis, tersenyum. semuanya semalam


I love you sangat-sangat

Wednesday, November 9, 2011

Ya Allah lindungi hubungan nie Ya Allah
Tolong aku Ya Allah
Aku sayangkan hubungan nie 
Amin~




Tuesday, November 8, 2011

Motif kau delete wall post aku tapi tak dier nyer?
Test market lettewww 
Geli taww

Hukuman

Aku deserved it. Aku selalu alpa . Aku selalu ambik remeh je soal hati . Padan muka kau Husniyah 
:')
waiting till 12.00 a.m 
Firdaus abes kerja . Miss him loadssss

Monday, November 7, 2011

Aku takut



ku tahu kamu bosan, ku tahu kamu jenuh
ku tahu kamu tak tahan lagi
ini semua salahku, ini semua sebabku
ku tahu kamu tak tahan lagi

(jangan sedih, jangan sedih
aku pasti setia)

reff:
aku takut kamu pergi
kamu hilang, kamu sakit
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
(jangan takut, jangan sedih
aku pasti setia)

repeat reff
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
aku takut (jangan takut) kamu pergi (takkan pergi)
kamu hilang (wooo), kamu sakit
aku ingin (aku juga) kau di sini (bersamamu)
di sampingku (di sampingmu) selamanya

Whoa like seriously sentap bhaiii . Yerlaa sume nie memang salah aku kot . Aku yang buat everytink messed up . At the end aku yg rasa kau nk pergi dari hidup aku . Tapi d truth is kau tak kan pergi kan? Lyrics die sgt kena . And aku rasa menyesal sgt . Aku tahu kau tetap setia . Tapi rasa bersalah tu tetap menghantui aku seumur hidup aku . Kalau kau x derk dengan spe lagi aku nk gayut sume eh? Dengan sapa lagi aku nk kena sakat ngan orang Kuantan kalau kau dh x derk . Tak leyh hidup lah mcm nie . Boleh hidup kalau busy . Bila dh free . Mesti laa memories tu dtg balik kn ?


Untuk awak ;

- Thanks sbb takkn pergi dri hidup saya
- Thanks sebab masih setia kat sini
- Thanks sebab masih bagi sye peluang untuk berada dgn saya time susah senang nnti
- Thanks sebab masih bagi peluang untuk saya rawat luka tu 
- Thanks for not leaving me alone


- You are the best thing that's ever been mine , sayang 

Love you like a love song <3
Although byk bnda happened dlm hidup aku drastic gler lately nie. Tapi i'm glad aku ada kawan yang super duper baik. I love them . LOADS . Diaorang yang ada untuk aku selama nie. Dengar masalah aku n support aku selama nie. Even kenal kau orang bru jer setahun lebih tpi x bermakna byk bnda terbatas. Everytink seems x best kalau x bgtahu kauorang. Susah laa nk tpu kau orang. At the end , mesti kau orang tahu jugak. Case yg baru nie. Byk gler bgi aku pngajaran . Never lie ur 2nd heart , Jyeahhh~ Memang kasi impact yg sgt besar kat aku skrg nie. Aku dh x kuat melenting. Aku terima bnda seadanya . Sejuta maaf mungkin boleh diterima . Tapi nk lupakan tu memang susahkn . Tak per yang penting ketabahan dan kepercayaan tu masih ada walaupun susah  . Itu asas kebahagiaan . Alhamdulillah asas tu ada lagi . InsyaAllah akan kekal ada smpai bila - bila . Amin ~


Awesome people in Kuala Pilah

Saturday, November 5, 2011

Salam Korban

Selamat Hari Raya Aidil Adha 
:)

Friday, November 4, 2011

KAWAN LAMA

Thanks Nadatul sebab awak saya dapat jumpa long lost kawan yang hampir 8-9 tahun tak jumpa

- Jacinta

- Kishen
- Afif
- Farhatul


Sronok. Macam - macam cerita leyh share. Gila korang cheer me up hari nie 


Lots of love

Soal Hati dan Perasaan

Hidup tak menarik tanpa ada air mata, amarah, ketawa dan sebagainya. Tanpa mereka apa lah ertinya kehidupan.

Aku tak kisah walau mcm mne hidup yg aku tempuhi. Aku redha pada Illahi. Mungkin ini apa yang dirancangkan oleh-Nya. Mugkin dah ini nasib aku. Aku bukan manusia yang cukup sempurna utk semua orang. Aku tak ada kuasa untuk bagi keajaiban pada hidup seseorang. Aku adalah aku. Dan aku masih lagi belajar untuk jadi diri aku. Mungkin ramai yang cakap kenapa mesti ada hati dan perasaan kalau ia yang memusnahkan kita? Pernah tak terfikir kenapa ia dicipta? Sebab Allah tu nak kita rasa asam garam kehidupan. Susur galur pergerakan hati dan perasaan dalam hidup ni. Tiada yang sempurna melainkan-Nya. Aku bukan manusia yang baik dalam kehidupan aku. Sebab aku selalu menyakiti hati orang di sekeliling aku.

Aku manusia yang kejam:
- Sebab aku tak pernah fikir kan perasaan orang lain. Aku suka berkawan. Tanpa aku fikir soal hati aku yang ke-2. Kejamnya aku.

- Aku derhaka pada orang tua aku. Aku melawan. Aku pernah meninggi suara pada mereka. Tidak ke itu sudah cukup menjadikan aku anak derhaka. Sekali gus aku dah berjaya lukakan hati orang yang paling berjasa dan sayangkan aku sampai akhir hayat walau suatu hari nanti aku punya wang segunung, rumah emas, tv plasma dan sebagainya kan. Dan paling penting bila aku sudah ada keluarga sndri.Mereka lah yang akn tetap menyayangi aku hingga akhir hayat.Sampainya hati aku.

- Aku abaikan tuntutan agama. Solat ada rongak lagi. Mengaji tak tahap qariah. Selalu buat dosa. Tak habis-habis bergelumang dalam dosa. Dengki, mengata, tak bersyukur,lambat terima qada' & qadar. Apa nak jadi nie? MasyaAllah..Kejamnya akuuuuu!!

3 perkara nie dah cukup jelas aku nie kejam. Tapi sebenanrnya bukan ini yang aku nk kaitkan dengan title post aku nie.


SOAL HATI DAN PERASAAN 


Aku tak ada kuasa untuk mengawal hati dan perasaan manusia. Aku lemah. Kenapa eh? Aku selalu sakitkan hati orang? Kenapa aku macam ni? Padahal arwah Wan selalu pesan ;

" Angah, kita ni biar banyak buat baik. Kalau orang dengkikan kita. Kita jangan balas balik. Tak elok. Allah tak suka manusia yang ada hasad dengki ni. Sebab tu amalan syaitan. Biar apa pun orang nak buat kat kita. Asal jangan kita buat orang " - Wan

Mak pun selalu pesan benda yang sama. Tapi at the end kenapa mesti aku nk lukakan perasaan orang jugak. Berdosanya akuuuu!! Tak ikut amanah Wan. *sigh

Tapi kenapa banyak sangat hati aku nak kena jaga nie? Acane? Hati aku ni bila plak? Alaa.. Main baling-baling jerla..Wat sepak raga ke? Eyh tapi kalo macam tu tukar laa.. Main sepak hati. Walaweyyyy bestnyaaaaa! Mainan baru.patut take note untuk sukan olimpik akan datang.sukan sea pun boleh. Ishhhh.. Complicated nyerlaa soal hati-hati naik fade up gak aku pikir. Kadang-kadang biar dunia nie aku sorang je yg hidup. Dunia Husniyah. Senang aku sikit pun tak sentuh hati sapa-sapa.Tapi knp bila aku buat baik dengan hati orang. Hati aku orang khianat kan. Gila taww. Tak adil langsung mcm tu. Manusia gila kau. Cuba laa jadi insan sikit. Tu kan lagi mulia. Sikit - sikit nak jadi manusia. Complicated jadi hidup nie.



Hurmm nak bebel banyak pun tak guna. Cakap pun serupa masuk tlinga kanan kuar tlinga kiri. Manusia kan? Baik ada satu telinga je. Senang. Masuk je x kluar2 dah input yang dia dpat. Baru senang nk capai tahap insan.


*sigh

Sick of drama. Pentas hidup.

Thursday, November 3, 2011

May Allah with me
:'(
Takut laaa result esok. Aku takut tak dapat apa yang aku nak. And dapat apa yang aku tak nak .
Allah bless me please :'(
I need Your blessing

Wednesday, November 2, 2011

Aku tak mintak banyak Ya Allah
Aku tak mintak untuk Dekan
Hanya LULUS cukup bagi ku Ya Allah

Amin~

Saturday, October 29, 2011

#FactsAboutMe

- Tak suka menyusahkan orang lain
- Tak suka meminta - minta
- Sekali orang cakap jangan , then okeyh tak buat
- Suka ikut kepala sendiri 
- Hati batu
- Keras kepala
- Tak pandai pujuk
- Tak romantik
- Degil
- Banyak cakap
- Suka melawan
- Mulut jahat
- Suka simpan sorang - sorang
- Menangis belakang orang


This is damn me . Tak nak kawan . Tak nak sayang . Di alu - alu kan . Sikit pun tak kisah .

This is real . This is me

Monday, October 24, 2011

Nurul Muhaiminah

Adik jeles ke entry penuh Abang Daus
Alololo.. Nie untuk adik lak erk


ADIK , I MISS YOUUUUUU!!!    :*


ewww

Thursday, October 20, 2011

It is 11.47 p.m . He's still didn't ring me or texting me at all :( damn bored . He's working Husniyah . Come on ! Arghh i miss him

" Awak , saya buat ni semua untuk awak tau . Saya kerja ni untuk awak . Harap awak dapat tunggu saya "
- Mohd Firdaus -

Awak ,
Kalau awak mampu tunggu saya yang tengah belajar yang dah nak habis 2nd year nie pun boleh . Takkanlah saya tak boleh nak tunggu awak kan ? Bukan awak yang tengah belajar . Haishhh . If i can make a wish . I wish that time will running so fast . Like super fast . fast and furious . Haishh . How many times do i have to haishhh .

Dah malam mcm nie mula laa bosan . Si kecil manja dah tidur . Tak boleh nak berjimba dah ngan dia . Demam plak tu . Nak dapat mulut lettewwww .

Kenapa mcm buntu sangat nak tulis per nie ? Dahlaa tak nak tulis dah .

Kbye

Wednesday, October 19, 2011

Gosh i really miss u :'(

How many timres do I have to tell u? I miss u loadssssss. Sayang  , saya rasa nie masa paling lama saya tak dapat nak jumpa awak . Awak busy :'( Saya pun . Why do we have to suffer like this ? Tapi saya harap kita sama-sama sabar ye ? Promise me that you will never leave me . I love you and always will .

Monday, October 17, 2011

After a month without updating a blog

Just to say ;


I am sorry 


Letting you know
I'm repentant for everything 
and how much i'm wishing
for THINGS to be the same as they were
Hope you'll forgive me 
and CHANGE!

Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin



Saya Nurul Husniyah binti Abd Mutalib 
ingin memohon ampun dan maaf sebab dah banyak gila salah dengan sume orang samada saya sedar mahupun tak sedar.Sengaja atau tak sengaja.Memang sye cliche kat sini tapi saya nak ckp jugak.Saya manusia biasa yang banyak buat salah sebab saya tak sempurna.Pada yang pernah sakit hati ngan saya tu saya harap pasnie 0-0 laaa..saya pun dah malas nak gado dengan orang lama-lama.Dah banyak sangat dosa saya untuk tahun nie.Dengan Allah.Dengan manusia and dengan diri saya sendiri


Jika ini Syawal saya  yang terakhir ;
Maafkanlah saya atas semua salah saya
Doakan kesejahteraan saya di alam baru
Semoga kita berjumpa di alam akhirat kelak
Jika ini Syawal saya yang terakhir



Salam buat semua :')

Wednesday, August 24, 2011

Another niece named Aisyah



sweet bler budak kechik ckp mcm nie ;)

Tuesday, August 23, 2011

Sumpah!
Demi Allah
Aku cuma sayang dia  :'(


Saturday, August 20, 2011

His niece named Nabilah

She's sooo sweet sampaikan make a picture of him n me




Dier suh tggu sat..nak buat gmbr katanya..ingat kan gmbr per laa..skali dier post nie kat wall


HAHAHA..comel jer

she's in standard 5 dis year..lama jugak ktorg chatting tdi..banyak bnda cakap..paksu die msti jeles nie

owh n she's hopping dat i will become her maksu sampaikn dier request nie


comel laa..




Untuk awak;
saya doakan impian or hasrat ank buah awak nie t'capai laa yer?
sama-sama kita doakan keyh?
i love you ;)


Saturday, August 13, 2011

yerlaa Cikgu SMKBTHO (2) mana laa pandang sangat budak kelas 5 Beta '09'

Program Latihan Khidmat Negara



Damn tiba-tiba teringat PLKN!

Malas laa nak citer knp kluar PLKN

Nah random pics




































Friday, August 12, 2011



Happy Birthday Princess
1 year old already haaa?
Miss you like crazy laaa Tisya
Can't wait for Hari Raya 
>.<

Tuesday, August 9, 2011

Padan muka kau Husniyah
Main-main lagikan belajar

Sapa suruh
:/

Monday, August 8, 2011

It has been 


1 year , 7 months & 1 day


Thanks awak


I love you so much 


<3<3

Sunday, August 7, 2011

What's my best quality?

i wonder what is my best quality?
i found a web which you have to answer a few question.. it's more to quizzes laa okeyh n i found one..whoch shows my quality 

and the result is :

i am a type of person which is 



FUN


" you are always keen to try anything new " - the fact is yup sorta..tpi thats "anything new" tu must be interesting laa..Kalau x haram jadah laa nak try.

" love to be with your friends and have a good time " - hell yeah~ i love to be with my friends.You can do whatever do you want.This doesn't mean that i did not have a good time with my love one..Dier punya feeling lain laa tapi..Bukan semua benda kita boleh buat dengan love one..But almost everything kita boleh buat dengan kawan..Almost everything tu of course with your friends yang sama gender laa kan..


Yang nie jer result dier..i'll update bnda lain or result quiz lain later 

;)

Friday, August 5, 2011

Allah knows every single thing
Allah knows what best for me
Please Allah guides me

Saturday, July 23, 2011

i am a big fat
loserrrrrr!!!

Friday, July 22, 2011

i don't know
somehow i could shed my tears when i saw you are laughing
it's good to see you happy
but suddenly i wondered
how your life would be without me 
someday
I hope I can help you 
At least reducing your burden
:'(

Thursday, July 21, 2011



Sayang jom sayang 3D nyer eh?
=D


Hope dis never happened to me
:'(
Mungkin kita perlu sikit waktu lagi untuk merealisasikan segalanya

:'(

Tuesday, July 19, 2011

“At the end of the day, a loving family should find everything forgivable.”



Mark V. Olsen and Will Sheffer, Big Love, "Easter"
Ya Allah
It's good to see the long lost family had come back
:')




Thanks for giving all of us such that precious moments


We really appreciated it


Hope dis moment ,  dis gathering and wat so ever called Pertemuan will remains till death excluding those who want to ruin the families relationship

Monday, July 18, 2011

Tuhan tolong aku tolong jaga dia
 ( orang-orang yang saya sayang )

:')
We are so far
This long distance is killing me

:'(
Honey .. honey i love u sooo much 
:')
Alhamdulillah everything is just fine 
:')
i'm having a very hard time

Ya Allah please help me 
:'(
i'm just a person who does not bring any luck to anyone

1 : "Siapa awak?"
2 : "Saya x kenal awak"




Jangan pernah tanya kenapa saya tak nak bercakap lagi dengan awak. Sebab awak dah x kenal saya siapa saya lagi. Saya dah bukan sapa-sapa lagi dalam hidup awak. Awak ada banyak lagi orang yang boleh membanggakan awak. Selain saya yang cuma tahu bawak malang dalam hidup awak. Maafkan saya kerana saya bersikap macam ni muali pada hari nie. Mungkin kita tak akan jumpa lagi dalam jangka masa yang panjang.




:'(
Tak payah tegur saya dah
I'm a stranger kan?
Kita kan x pernah kenal
:'(

Sunday, July 17, 2011

2 days ago

Today


JUST PUT THE BLAME ON ME 
:'(
saat-saat macam ni saya cuma perlukan Wan dalam hidup saya 
:'(

orang yang sentiasa paham dan menyayangi saya

i miss u soooo much wan

bler Angah dapat menyusul belakang Wan?

Saturday, July 16, 2011

RASA MACAM NAK MENCARUT BANYAK-BANYAK!
Andai saya pergi dalam waktu terdekat nie maafkanlah saya atas semua salah saya.Ayat nie agak typical tapi saya nak cakap juugak


Sesungguhnya saya manusia biasa yang penuh dengan silap dan salah

Kalau saya sayang seseorang tu yer saya maksudkan sangat. Jadi kepada awak-awak yang saya sayang maafkan lah semua silap saya yer? samada secara langsung atau tak..Saya sayang awak-awak


:')
is that a sign?

;)

Friday, July 15, 2011

Don't put the blame on me 
:/

Sunday, July 10, 2011

Tak payah nak blame polis sgt laa weyh. Korang x pernah jadi anak polis. Korang x tahu. Per rsenyer weekends bapak korang x derk. Weekdays jumpa waktu malam tu pun if bapak korang balik awal. Korang x pernah merasa bapak korang tinggalkan korang even jarak tmpat kerja n rumah korang dekat. Tapi nk balik susah. Yang penting korang x pernah merasa hidup, makan, minum n belajar pendek kata membesar dgn duit yang korang maki polis tu. Polis buat kerja dia. 




POLIS BUKAN BARUA KERAJAAN !!!


:'(

Sunday, July 3, 2011

I'M SORRY AYAH

:'(

Saturday, July 2, 2011



Hanya awak jer yang saya panggil 
"SAYANG"




Love you more than u ever thought

Monday, June 27, 2011

How my life would be without you?

Sunday, June 26, 2011

there's something i must hide

LET'S ALLAH TELLS ME EVERYTHING
FEELS NOTHING

-_______________-

Saturday, June 25, 2011

The most precious thing is when You give me Your strength 

Please Allah give me that strength

:'(
BE STRONG HUSNIYAH
be strong 


:)

Thursday, June 23, 2011

ALHAMDULILLAH


:')

semoga ia terus berlanjutan

Monday, June 20, 2011

it's not too late

AYAH I WISH YOU A VERRY




HAPPY FATHER'S DAY




Thanks for every single love dat u gave and still give to me
Thanks for helping in my financial 
Thanks for educate me
Thanks for feeding me
Thanks for advising me


Thanks for every single thing dat u have done and still did


I love you Ayah


Without u i'm nothing
Without u i wouldn't be here
Without u i dunno what's life means






Thanks Ayah




Your advice;


-Belajar rajin-rajin
-Nie sume untuk awak..
-Ayah x derk harta tapi ayah cuma boleh kasi pelajaran
-Selagi ayah boleh tanggung ayah tanggung




:'(




Thanks AYAH







Saturday, June 11, 2011

tak sia-sia

Alhamdulillah..setelah 3 hari tunggu..Dapat hasil n impian yang aku idam-idamkan


By joining 



since last year..Aku x pernah pun deal apa-apa produk dengan dieorg..even though..aku slalu jugak tnya a few produk dieorg..Sampai sebenarnya aku malu dgn dieorg..Sebab aku byk tanya tpi x deal apa-apa produk dierorg..Sampai laa satu hari aku jmpe satu produk yang sangat menarik minat aku which is




A PHOTO CUSHION

it's cute since it is love in shape n also can put our pictures on it

yalaa..of course laa mse nie nk berangan kasi kat yang tersayang

Suddenly hari KHAMIS 9/6 ader stu competition dieorg anjurkan

Nak jadikan cter the 1st prize id dis photo cushion

Berbekalkan kehendak yang tinggi..Per lagi join laaa..

Something that susah kter nk dapat but if ader peluang y not kter grab dat chances

after i've been giving the terms n condition

i started to post this


n collect as many "likes" as i can

Alhamdulillah on 11/6 which is the end of the competition

i managed to get 386 of "likes"

Dengan berbekalkan muka yang tebal mintak orang "likes"

Tak peduli laa orang tu aku pernah tegur ke x ker..

Janji goal aku tercapai

My goal :

- win dis competition
- send it to Mohd Firdaus b Mohd Ali   ;)

Itu jer
Alhamdulillah
on 11.00 p.m sumtink i was pronounced as a winner

PHOTO CUSHION DAH JADI MILIK AKU!!!

hohoho *evil laugh


Fever9 dats my referred ID

Thanks again ART FEVER for making my dreams comes true

;)











p/s : i have been promoted to be their agents..n i accepted that offer..readers for those yang nk order u can deal with me ;)


Thursday, June 9, 2011

keja gila



tak pernah lagi jdi gila mcm nie..tu pn sbb nk menang n nk kasi hadiah nie kat Mohd Firdaus

Doakn aku leyh menang

Tuesday, June 7, 2011

spe suruh?

BLOG TEMPAT EXPRESS FEELING
SAPA SURUH STALK BLOG AKU??

;)

part 3

Since sume orang nk cakap pasal part 3..aku pun nk cakap jugaklaa pasal PART 3..


AKU DAH PART 3 WEYH!!!      *sigh


Bangga sangat..Akak-akak n abang-abang yang DAH PART 5 X KECOH PUN!!


chopp..tapi en? asal junior-junior aku nie matured sangat erk? adeyhh..Dah nasib korang kan??


Alaaa nk cakap pasal per jer?
Mana laa aku nk tahu cakap pasal per




YANG PENTING AKU DAH PART 3

N TAHUN DEPAN AKU GRAD

N NANTI CEPAT AKU SAMBUNG DEGREE

CEPAT AKU DAPAT KEJE


CEPAT AKU errrr per??perr?? tetttt~
HAHAHAH




paham2 jer laaa..

Monday, June 6, 2011

blogging

Untuk blogging
Err


Aku x perlu lip lap sne sini
Aku x perlu advance sana sini
Aku x perlu gmbr yg bergerak sana sini
Aku x perlu pointer yg ader love sana sini or any emoticon yg bergerak


For me
Blogging tempat yg aku rasa aku nk express feeling2 nie ( tapis sne sini sbb x private )
Tempat yg suka hati aku laa nk share apa2


AND AKU SUKA BLOG AKU SIMPLE


even though kadang2 terasa nk buat mcm org lain punya blog
Extravaganza mcm tu
But who cares
Nak baca..Nak jenguk 
Dipersilakan
X nak x perk ;)

thousand

Rasa macam nak post thousand things pasal awak jer tahu x?
Haishh
Gila laa sayang awak ketat2
Thanks 4 dat sweater

Sunday, June 5, 2011

5.6.2011

Having a nice trip to Genting is the most precious moment i'ever had with u
Thanks sayang for making me happy 
<3

Thursday, June 2, 2011

Genting Highlands

Here i come
Come with my Buncit 
>.<

Wednesday, May 25, 2011


Nampak mcm ramai orang agree...Tapi boleh x kalo aku nk ubah..Tak semestinya en?Aku nk buktikan bercinta dari sekolah pun boleh bahagia n lebih indah jugak! ;)

Tuesday, May 24, 2011

Result

Alhamdulillah..Thanks result for being nice to me..
Even not in the DL
Tapi praise to Allah
I manage to get 3 pointer above


Alhamdulilah

Monday, May 23, 2011


Semua orang mengharapkan yang terbaik


Ya Allah Ya Tuhanku ;
Kau permudahkan lah urusan keputusan ku agar aku dapat membuktikan pada ibu bapaku bahawa impian mereka untuk melhat aku berjaya tidak sia-sia


Amin~

Friday, May 20, 2011

For YOU

video


Semalam saya bosannnnnn sangat
Tak tahu nak buat apa
Jadi saya buat satu video nie untuk awak
Sebab I L.O.V.E YOU

Wednesday, May 18, 2011

18.5.2011

Thanks for the day Sayang
I really appreciate it
Saya dah cakap kan kat awak
Kita kuar laa seawal 6 pagi pun smpi 6 pagi seterusnya pun tapi saya tak puas bila dengan awak
Saya rindukan awak sangat-sangat
Setiap kali kit ajumpa n bila waktu balik
Berat hati saya nak tinggalkan awak
Berpisah dengan awak setiap kali pertemuan adalah perkara paling benci tapi harus sye buat :'(


Seronok dapat tengok cter Kongsi dengan awak
Walaupun x derk gmbr yg kte ambek
Tapi sye tetap ingat kenangan nie sampai bila-bila



Arghhhhh!
Rindu kat awak datang lagi
:'(



Sayang awak
:'(

Sunday, May 15, 2011

banyak-banyak

Buatlah aku macam ni 
Banyak-banyak

11 years

Selepas 11 tahun
Akhirnya kita satu family dapat tengok wayang sekali lagi
Our 2nd time tgok wayang sama-sama
:')
Happy sangat even pagi tu merajuk sebab ajak Ayah jalan-jalan tapi Ayah tak nak
Tapi ntah per ntah yang dorong dia tiba-tiba ajak tengok wayang
Anyway thanks Mom n Dad


By the way tgok cter FAST FIVE


in love with Van Diesel

Saturday, May 14, 2011

gadoh

Walau kita gaduh besar
Tapi kita dapat baik semula kan?
Eyh mana tahan laa x mesej awak x call awak sehari


NAIK GILA DAH NIE


GILA RINDUUUUUU awak tahu


babe ;
saya sayang awak ta
tahu x?
saya nak awak
cuma awak dan awak


saya jeles kalau dengar ada suara perempuan background *even sye kenal pempuan tu
= ='
Tapi saya tetap jeles laaa..
Orang kata cemburu tanda sayang
Haa dah terbukti laa saya sayang awak en?


Rindu awak laaa
Kadang tu hari kter jumpa malam tu sebok dok cakap
Rindu awak laa
Padahal baru jumpe en?
Kan saya dh pernah cakap kat awak


"Awak bagi laa saya 10 hari pun tapi sye tetap tak bosan dengan awak..n bler nk berpisah saya tetap rindu awak"




Kenapalaa kita jauh? Rindu awak laaa




*erghhh brpa kali nk kata rindu?




Okeyh laa awak..cepat-cepatlaa beli lappy n broadband dapat laa awak n saya post banyak gila2 kat Wall awak n saya tu..


*cemburu tgok org len wall-to-wall pasangan masing2..


RINDU AWAK LAA SAYANG

Tuesday, May 10, 2011

i'm so happy

happy to be with him
happy to be with family

Sunday, May 8, 2011

perfectionist

SAYA TAK PERFECT TAPI SAYA ADA KELEBIHAN SAYA KAN
 ;)