Turut mencoret

Friday, March 4, 2011

kucing

some people might call me psychopath
bcoz i'm too obsessed with CATS


kucing adalah salah satu makhluk Allah
love them please
kalo x suka please laa show some respect
bukan sampai tahap nk sujud dier
but at least kalo dier sllu sebelah jganlaa nk sepak terajang dier
just ignore them boleh tak
kucing tu x bagi masalah per2 pown
even kucing kurap pn
bukannya dia nak badan dier b'kurap sume

and kalo dier kucing t'buang
please laa weyh
IGNORE them!!!
dierorg x dtg kan bnda buruk kat korg pown kan?
i HATE those people yg mcm nie





kenapa mesti nk bakar kucing tu? come on dude!! u can think proper than cats kan?? hey come on!! yg m'bezakan MANUSIA DENGAN BINTANG adalah AKAL..kalo mcm nie x rse ker sama standard jer ngan binatang?





ni lagi satu mangkuk ayun.stakat sekor ikan jer yg kucing 2 curi..eyh come on laa..kalo bintang yang ambek..panggil curi gak ker?? die cari makan kot..n hell bankrupt ker restoran ko stakat sekor jer ikan yg dier ambek smpi nk kudung kan tangan kucing 2?? *sigh



HEY COME ON laa..
sedar laa balek..kita ni MANUSIA..
nie baru cakap pasal kucing
belum lagi binatang yg dh pupus sbb kepentingan kita sndri
buat laa mcm mne kat kucing pn
dier x kan pupus
setiap binatang yg ada kat muka bumi nie
punya sebab kne mereka dicipta
bukan suka2 kot
come on laa
think people..think
what if kucing tu digantikan dgn anak korang yg korang sayang bagai menatang minyak yg penuh
well people
again..
THINK!




readers :


sorry a bit emotion.
sedih bler rmi gler fbians yg post video bunuh kucing
honestly..i cried
i can't stand watching people who killed cats 


No comments:

Post a Comment