Turut mencoret

Saturday, March 5, 2011

WanNurAdilahWanRoshdan

some might call me LOSER as i publish 2 post in a day
people
LIKE I CARE??!!
eyh hello dis is my blog not yours..
if u don't like it then shut the hell ur lappy down








okeyh now back to the title




the previous post is about SofiaSuhailiSuhendra
now it's your turn WanNurAdilahWanRoshdan


she's also one of my bestfriend in UiTM Kuala Pilah
she took Diploma in Science
n she is in the Dean List * brilliant is it?
and she is my doormate @ neighbour


okeyh she is also one of the FBians members..i'd know her since i wasn't register in UiTM Kuala Pilah yet
she's d active person in fb i've ever met
n she also added me in her yahoo messenger list
*aku igt lagi wan kter ber'sye''awak' .. my goodness..bapak laa awkward aku mse tu..and my first impression aku ckp aper taw?? errr skema ah budak nie..excited plak tu..overdose plak tu excitednyer ( no offense eh wan )
she got d spirit of making friends is fun
n she is the mastermind in the fb
she searched and added up whoever people dat might register in UiTM Kuala Pilah
now everybody in UiTM Kuala Pilah knows her


since she is my doormate
i met her face to face infront of her door




okeyh..honestly wan aku x brpe nk cam muka kaw doe mse ko tbe2 tegur aku tu since aku en bler nk dkat2 tu aku x aktif sgt ngan fb


kau tegur aku dgn mse tu kau pakai baju kurung warna kuning tu..hoyeahhh~ aku igt aww




mcm nie


"Niya Mutalib"
men terjah jer en kau?? aku pn mcm wat muka blurr mse tu pastu kau cakap
"ni Wan laaa"
aku pn mcm nk sdapkan ati ko en..aku ooo wan..SUMPAH aku x igt ko lagi mse tu..then after mak ayah aku dh balik..kau ajk aku..kau ckp.."eyh budak2 FB nk kumpul? jom join" aku pown since x derk sper2 lagi mse tu en? okeyh laa join laa...skali ko turun2 budak2 fb dh kumpul yg pempuan tu..n aku cuma recognize AWIE jer wearing her purple baju kurung..hahah


okeyh...then sume pn nk kumpul2 kat anjung...sorg2 ko perkenalkan..n ko mmg semangat glerr ko taw x..dats y laa..sper jer yg x knal ko kat uitm nie..aku n opie sllu ckp tu


okeyh then time MDS aku x sllu pn jumpa kau..sbb kau dh laa duk umah sebelah..n time mds aku kat lain..kter cme jmpe pagi2 jer..waktu kumpul2 tu jer..kau yg jdi tukang kre..pasal mds aku x byk sgt nk cter pasal kau sbb x byk jmpe




okeyh now..


ko taw x..aku x prnh ader kawan mcm ko..nekad buat per jer..n x prnh marah..kau sabar..kau kuat..kau mampu buat per jer kau tau? mksd aku ko ni mastermind..kau organize sumtink msti jdi punya..kau ader spirit yg kawan2 len aku x prnh ader * kwn2 len no offense doee... 
even kau jnis yg clumsy tpi ntah kau manage utk completekn sumtink
kau ader byk cter
kau taw jaga stiap words ko
ko jnis yg trus trang
kau x ske kau ckp
kau ske kau ckp
kau brani
mcm2 laa pasal kau
serius aku x prnh jmpe org mcm ko
ko sggup ketepikan mslh ko utk slesaikn mslh org len
itu yg wat aku respect ko
ko akn cri solution by hook or by crook even bnda 2 akn memudaratkn ko
aku ske doe kwn ngan ko
sbb ko full with suprises




aku syg kau taww


ooo..nk tengok wan nie sper??



nilaa WANNURADILAHWANROSHDAN saya


heheh..
she got very sincere n kepuasan dlm senyuman
hoho


YA ALLAH :


please don't take her also from my life
and please long last our friendship until my last breath
let her keeps her attitude just like this
i will missing her a lot
owh please also give her the best soulmate 4 her
please don't let anyone hurting her
she doesn't deserve any heartbroken bcoz she always makes people happy


WANNURADILAH i always pray the best for u


owh n i'm gonna tell my children bout u n opie..
both of u are the greatest and awesome friend i've ever had..




xoxo





2 comments:

  1. sedih myer..sweet lar...arap2 lar friendship kiter nie kekal selamer nyer...sayunk korunk sngt2.....

    ReplyDelete
  2. sayang kau jugak laa opie busuk masam!

    ReplyDelete