Turut mencoret

Wednesday, May 25, 2011


Nampak mcm ramai orang agree...Tapi boleh x kalo aku nk ubah..Tak semestinya en?Aku nk buktikan bercinta dari sekolah pun boleh bahagia n lebih indah jugak! ;)

Tuesday, May 24, 2011

Result

Alhamdulillah..Thanks result for being nice to me..
Even not in the DL
Tapi praise to Allah
I manage to get 3 pointer above


Alhamdulilah

Monday, May 23, 2011


Semua orang mengharapkan yang terbaik


Ya Allah Ya Tuhanku ;
Kau permudahkan lah urusan keputusan ku agar aku dapat membuktikan pada ibu bapaku bahawa impian mereka untuk melhat aku berjaya tidak sia-sia


Amin~

Friday, May 20, 2011

For YOU

video


Semalam saya bosannnnnn sangat
Tak tahu nak buat apa
Jadi saya buat satu video nie untuk awak
Sebab I L.O.V.E YOU

Wednesday, May 18, 2011

18.5.2011

Thanks for the day Sayang
I really appreciate it
Saya dah cakap kan kat awak
Kita kuar laa seawal 6 pagi pun smpi 6 pagi seterusnya pun tapi saya tak puas bila dengan awak
Saya rindukan awak sangat-sangat
Setiap kali kit ajumpa n bila waktu balik
Berat hati saya nak tinggalkan awak
Berpisah dengan awak setiap kali pertemuan adalah perkara paling benci tapi harus sye buat :'(


Seronok dapat tengok cter Kongsi dengan awak
Walaupun x derk gmbr yg kte ambek
Tapi sye tetap ingat kenangan nie sampai bila-bila



Arghhhhh!
Rindu kat awak datang lagi
:'(



Sayang awak
:'(

Sunday, May 15, 2011

banyak-banyak

Buatlah aku macam ni 
Banyak-banyak

11 years

Selepas 11 tahun
Akhirnya kita satu family dapat tengok wayang sekali lagi
Our 2nd time tgok wayang sama-sama
:')
Happy sangat even pagi tu merajuk sebab ajak Ayah jalan-jalan tapi Ayah tak nak
Tapi ntah per ntah yang dorong dia tiba-tiba ajak tengok wayang
Anyway thanks Mom n Dad


By the way tgok cter FAST FIVE


in love with Van Diesel

Saturday, May 14, 2011

gadoh

Walau kita gaduh besar
Tapi kita dapat baik semula kan?
Eyh mana tahan laa x mesej awak x call awak sehari


NAIK GILA DAH NIE


GILA RINDUUUUUU awak tahu


babe ;
saya sayang awak ta
tahu x?
saya nak awak
cuma awak dan awak


saya jeles kalau dengar ada suara perempuan background *even sye kenal pempuan tu
= ='
Tapi saya tetap jeles laaa..
Orang kata cemburu tanda sayang
Haa dah terbukti laa saya sayang awak en?


Rindu awak laaa
Kadang tu hari kter jumpa malam tu sebok dok cakap
Rindu awak laa
Padahal baru jumpe en?
Kan saya dh pernah cakap kat awak


"Awak bagi laa saya 10 hari pun tapi sye tetap tak bosan dengan awak..n bler nk berpisah saya tetap rindu awak"




Kenapalaa kita jauh? Rindu awak laaa




*erghhh brpa kali nk kata rindu?




Okeyh laa awak..cepat-cepatlaa beli lappy n broadband dapat laa awak n saya post banyak gila2 kat Wall awak n saya tu..


*cemburu tgok org len wall-to-wall pasangan masing2..


RINDU AWAK LAA SAYANG

Tuesday, May 10, 2011

i'm so happy

happy to be with him
happy to be with family

Sunday, May 8, 2011

perfectionist

SAYA TAK PERFECT TAPI SAYA ADA KELEBIHAN SAYA KAN
 ;)

Dear Mak

Dear Mak ;


i know i've hurt u a lot..but deep in my heart i really love you mak..like super duper love you..love you more than anything..i know u've think that i ignored u all the time just because i have someone special..but trust me mak..i love you..n i mean it..


Angah tahu mak..
Angah nie degil..keras kepala..kuat melawan..x dgar cakap..malas..ntah per2..sume laa..


tapi Mak..
Angah tetap sayang mak..sampai bila2..mak tetap akan jdi priority Angah..


maaf Mak, Angah dh banyak wat salah kat Mak..banyak sangat n sampai pernah mak menangis sume..




MAAF MAK




i love you
PN ROSIMAH BINTI ABDUL RAHIM

Saturday, May 7, 2011

emak.ibu.ummi.mother.amma.haha..dan sebagainya

HAPPY MOTHER'S DAY
SELAMAT HARI IBU 

for those who called herself as a mother


Mother - that was the bank where we deposited all our hurts and worries.  

Friday, May 6, 2011

S.A.H.A.B.A.T

for me SAHABAT itu totally different dari manusia yang dinamakan KAWAN


bagi aku KAWAN
seorang insan yang boleh kita share sumtink yang lawak..yang boleh ketawa sama-sama..tapi BUKAN AIR MATA..serious...air mata bukan sumtink yg boleh di sharekn dengan insan bernama kawan..sbb kawan cuma dengar je..tapi x pernah nak nasihat nk ikhtiar sumtink..


SAHABAT
seorang insan yang sanggup kongsi ketawa n air mata..slalu bagi nasihat..yerlaa x semua manusia mampu utk tolong kita spnjang masa...n juga sllu ikhtiar kn utk kita..pendek kata seorang insan yang sggup dengar suka n duka kte sehingga akhirat




aku admit..aku RAMAIIIII GLERRR KAWAN...tapi BUKAN SAHABAT...sahabat aku sangat sket..mmg susah utk cari sahabat dalam dunia ni..aku juga cuba utk m'jadi seorang insan yang digelar SAHABAT..tapi aku x taw i made it or not..sebab AKU MEMANG X SEMPURNA..manusia selalu wat salah..tapi pendek kata setiap salah kita,kita wajar utk muhassabah diri..sebab kadang2 banyak salah kat dunia nie bukannya b'punca dri orang lain..tpi kdang2 ia b'punca dari kita..kita x ptot tunding jari pda orang lain...kita ptot tanya diri kita..kenapa orang nie mcm nie kat kita..mungkin sbb perangai kita yg over sangat kot..n come on..kalo kter dh boleh kategorikan sahabat n kawan..kita dah boleh pikir laa kan??per salahnya kita jadi matang sesuai dengan umur kita..




err..aku x taw asal aku membebel pasal nie? err..lantak laa..x yah paham entry nie ;)A

Tuesday, May 3, 2011

LET'S KEEP IT AS A SECRET
 :'(

Sunday, May 1, 2011

terbaik

MEMANG TERBAIK LAA KAN?
AKU TAK BURUK2 KAN KAU 
KAU FITNAH AKU CAKAP AKU BURUK2 KAN KAU



WHAT THE FART MAN!!