Turut mencoret

Monday, June 27, 2011

How my life would be without you?

Sunday, June 26, 2011

there's something i must hide

LET'S ALLAH TELLS ME EVERYTHING
FEELS NOTHING

-_______________-

Saturday, June 25, 2011

The most precious thing is when You give me Your strength 

Please Allah give me that strength

:'(
BE STRONG HUSNIYAH
be strong 


:)

Thursday, June 23, 2011

ALHAMDULILLAH


:')

semoga ia terus berlanjutan

Monday, June 20, 2011

it's not too late

AYAH I WISH YOU A VERRY




HAPPY FATHER'S DAY




Thanks for every single love dat u gave and still give to me
Thanks for helping in my financial 
Thanks for educate me
Thanks for feeding me
Thanks for advising me


Thanks for every single thing dat u have done and still did


I love you Ayah


Without u i'm nothing
Without u i wouldn't be here
Without u i dunno what's life means






Thanks Ayah




Your advice;


-Belajar rajin-rajin
-Nie sume untuk awak..
-Ayah x derk harta tapi ayah cuma boleh kasi pelajaran
-Selagi ayah boleh tanggung ayah tanggung




:'(




Thanks AYAH







Saturday, June 11, 2011

tak sia-sia

Alhamdulillah..setelah 3 hari tunggu..Dapat hasil n impian yang aku idam-idamkan


By joining 



since last year..Aku x pernah pun deal apa-apa produk dengan dieorg..even though..aku slalu jugak tnya a few produk dieorg..Sampai sebenarnya aku malu dgn dieorg..Sebab aku byk tanya tpi x deal apa-apa produk dierorg..Sampai laa satu hari aku jmpe satu produk yang sangat menarik minat aku which is




A PHOTO CUSHION

it's cute since it is love in shape n also can put our pictures on it

yalaa..of course laa mse nie nk berangan kasi kat yang tersayang

Suddenly hari KHAMIS 9/6 ader stu competition dieorg anjurkan

Nak jadikan cter the 1st prize id dis photo cushion

Berbekalkan kehendak yang tinggi..Per lagi join laaa..

Something that susah kter nk dapat but if ader peluang y not kter grab dat chances

after i've been giving the terms n condition

i started to post this


n collect as many "likes" as i can

Alhamdulillah on 11/6 which is the end of the competition

i managed to get 386 of "likes"

Dengan berbekalkan muka yang tebal mintak orang "likes"

Tak peduli laa orang tu aku pernah tegur ke x ker..

Janji goal aku tercapai

My goal :

- win dis competition
- send it to Mohd Firdaus b Mohd Ali   ;)

Itu jer
Alhamdulillah
on 11.00 p.m sumtink i was pronounced as a winner

PHOTO CUSHION DAH JADI MILIK AKU!!!

hohoho *evil laugh


Fever9 dats my referred ID

Thanks again ART FEVER for making my dreams comes true

;)











p/s : i have been promoted to be their agents..n i accepted that offer..readers for those yang nk order u can deal with me ;)


Thursday, June 9, 2011

keja gila



tak pernah lagi jdi gila mcm nie..tu pn sbb nk menang n nk kasi hadiah nie kat Mohd Firdaus

Doakn aku leyh menang

Tuesday, June 7, 2011

spe suruh?

BLOG TEMPAT EXPRESS FEELING
SAPA SURUH STALK BLOG AKU??

;)

part 3

Since sume orang nk cakap pasal part 3..aku pun nk cakap jugaklaa pasal PART 3..


AKU DAH PART 3 WEYH!!!      *sigh


Bangga sangat..Akak-akak n abang-abang yang DAH PART 5 X KECOH PUN!!


chopp..tapi en? asal junior-junior aku nie matured sangat erk? adeyhh..Dah nasib korang kan??


Alaaa nk cakap pasal per jer?
Mana laa aku nk tahu cakap pasal per




YANG PENTING AKU DAH PART 3

N TAHUN DEPAN AKU GRAD

N NANTI CEPAT AKU SAMBUNG DEGREE

CEPAT AKU DAPAT KEJE


CEPAT AKU errrr per??perr?? tetttt~
HAHAHAH




paham2 jer laaa..

Monday, June 6, 2011

blogging

Untuk blogging
Err


Aku x perlu lip lap sne sini
Aku x perlu advance sana sini
Aku x perlu gmbr yg bergerak sana sini
Aku x perlu pointer yg ader love sana sini or any emoticon yg bergerak


For me
Blogging tempat yg aku rasa aku nk express feeling2 nie ( tapis sne sini sbb x private )
Tempat yg suka hati aku laa nk share apa2


AND AKU SUKA BLOG AKU SIMPLE


even though kadang2 terasa nk buat mcm org lain punya blog
Extravaganza mcm tu
But who cares
Nak baca..Nak jenguk 
Dipersilakan
X nak x perk ;)

thousand

Rasa macam nak post thousand things pasal awak jer tahu x?
Haishh
Gila laa sayang awak ketat2
Thanks 4 dat sweater

Sunday, June 5, 2011

5.6.2011

Having a nice trip to Genting is the most precious moment i'ever had with u
Thanks sayang for making me happy 
<3

Thursday, June 2, 2011

Genting Highlands

Here i come
Come with my Buncit 
>.<