Turut mencoret

Saturday, June 11, 2011

tak sia-sia

Alhamdulillah..setelah 3 hari tunggu..Dapat hasil n impian yang aku idam-idamkan


By joining 



since last year..Aku x pernah pun deal apa-apa produk dengan dieorg..even though..aku slalu jugak tnya a few produk dieorg..Sampai sebenarnya aku malu dgn dieorg..Sebab aku byk tanya tpi x deal apa-apa produk dierorg..Sampai laa satu hari aku jmpe satu produk yang sangat menarik minat aku which is




A PHOTO CUSHION

it's cute since it is love in shape n also can put our pictures on it

yalaa..of course laa mse nie nk berangan kasi kat yang tersayang

Suddenly hari KHAMIS 9/6 ader stu competition dieorg anjurkan

Nak jadikan cter the 1st prize id dis photo cushion

Berbekalkan kehendak yang tinggi..Per lagi join laaa..

Something that susah kter nk dapat but if ader peluang y not kter grab dat chances

after i've been giving the terms n condition

i started to post this


n collect as many "likes" as i can

Alhamdulillah on 11/6 which is the end of the competition

i managed to get 386 of "likes"

Dengan berbekalkan muka yang tebal mintak orang "likes"

Tak peduli laa orang tu aku pernah tegur ke x ker..

Janji goal aku tercapai

My goal :

- win dis competition
- send it to Mohd Firdaus b Mohd Ali   ;)

Itu jer
Alhamdulillah
on 11.00 p.m sumtink i was pronounced as a winner

PHOTO CUSHION DAH JADI MILIK AKU!!!

hohoho *evil laugh


Fever9 dats my referred ID

Thanks again ART FEVER for making my dreams comes true

;)











p/s : i have been promoted to be their agents..n i accepted that offer..readers for those yang nk order u can deal with me ;)


No comments:

Post a Comment