Turut mencoret

Sunday, July 10, 2011

Tak payah nak blame polis sgt laa weyh. Korang x pernah jadi anak polis. Korang x tahu. Per rsenyer weekends bapak korang x derk. Weekdays jumpa waktu malam tu pun if bapak korang balik awal. Korang x pernah merasa bapak korang tinggalkan korang even jarak tmpat kerja n rumah korang dekat. Tapi nk balik susah. Yang penting korang x pernah merasa hidup, makan, minum n belajar pendek kata membesar dgn duit yang korang maki polis tu. Polis buat kerja dia. 




POLIS BUKAN BARUA KERAJAAN !!!


:'(

No comments:

Post a Comment