Turut mencoret

Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin



Saya Nurul Husniyah binti Abd Mutalib 
ingin memohon ampun dan maaf sebab dah banyak gila salah dengan sume orang samada saya sedar mahupun tak sedar.Sengaja atau tak sengaja.Memang sye cliche kat sini tapi saya nak ckp jugak.Saya manusia biasa yang banyak buat salah sebab saya tak sempurna.Pada yang pernah sakit hati ngan saya tu saya harap pasnie 0-0 laaa..saya pun dah malas nak gado dengan orang lama-lama.Dah banyak sangat dosa saya untuk tahun nie.Dengan Allah.Dengan manusia and dengan diri saya sendiri


Jika ini Syawal saya  yang terakhir ;
Maafkanlah saya atas semua salah saya
Doakan kesejahteraan saya di alam baru
Semoga kita berjumpa di alam akhirat kelak
Jika ini Syawal saya yang terakhir



Salam buat semua :')

Wednesday, August 24, 2011

Another niece named Aisyah



sweet bler budak kechik ckp mcm nie ;)

Tuesday, August 23, 2011

Sumpah!
Demi Allah
Aku cuma sayang dia  :'(


Saturday, August 20, 2011

His niece named Nabilah

She's sooo sweet sampaikan make a picture of him n me




Dier suh tggu sat..nak buat gmbr katanya..ingat kan gmbr per laa..skali dier post nie kat wall


HAHAHA..comel jer

she's in standard 5 dis year..lama jugak ktorg chatting tdi..banyak bnda cakap..paksu die msti jeles nie

owh n she's hopping dat i will become her maksu sampaikn dier request nie


comel laa..




Untuk awak;
saya doakan impian or hasrat ank buah awak nie t'capai laa yer?
sama-sama kita doakan keyh?
i love you ;)


Saturday, August 13, 2011

yerlaa Cikgu SMKBTHO (2) mana laa pandang sangat budak kelas 5 Beta '09'

Program Latihan Khidmat Negara



Damn tiba-tiba teringat PLKN!

Malas laa nak citer knp kluar PLKN

Nah random pics




































Friday, August 12, 2011



Happy Birthday Princess
1 year old already haaa?
Miss you like crazy laaa Tisya
Can't wait for Hari Raya 
>.<

Tuesday, August 9, 2011

Padan muka kau Husniyah
Main-main lagikan belajar

Sapa suruh
:/

Monday, August 8, 2011

It has been 


1 year , 7 months & 1 day


Thanks awak


I love you so much 


<3<3

Sunday, August 7, 2011

What's my best quality?

i wonder what is my best quality?
i found a web which you have to answer a few question.. it's more to quizzes laa okeyh n i found one..whoch shows my quality 

and the result is :

i am a type of person which is 



FUN


" you are always keen to try anything new " - the fact is yup sorta..tpi thats "anything new" tu must be interesting laa..Kalau x haram jadah laa nak try.

" love to be with your friends and have a good time " - hell yeah~ i love to be with my friends.You can do whatever do you want.This doesn't mean that i did not have a good time with my love one..Dier punya feeling lain laa tapi..Bukan semua benda kita boleh buat dengan love one..But almost everything kita boleh buat dengan kawan..Almost everything tu of course with your friends yang sama gender laa kan..


Yang nie jer result dier..i'll update bnda lain or result quiz lain later 

;)

Friday, August 5, 2011

Allah knows every single thing
Allah knows what best for me
Please Allah guides me