Turut mencoret

Saturday, October 29, 2011

#FactsAboutMe

- Tak suka menyusahkan orang lain
- Tak suka meminta - minta
- Sekali orang cakap jangan , then okeyh tak buat
- Suka ikut kepala sendiri 
- Hati batu
- Keras kepala
- Tak pandai pujuk
- Tak romantik
- Degil
- Banyak cakap
- Suka melawan
- Mulut jahat
- Suka simpan sorang - sorang
- Menangis belakang orang


This is damn me . Tak nak kawan . Tak nak sayang . Di alu - alu kan . Sikit pun tak kisah .

This is real . This is me

Monday, October 24, 2011

Nurul Muhaiminah

Adik jeles ke entry penuh Abang Daus
Alololo.. Nie untuk adik lak erk


ADIK , I MISS YOUUUUUU!!!    :*


ewww

Thursday, October 20, 2011

It is 11.47 p.m . He's still didn't ring me or texting me at all :( damn bored . He's working Husniyah . Come on ! Arghh i miss him

" Awak , saya buat ni semua untuk awak tau . Saya kerja ni untuk awak . Harap awak dapat tunggu saya "
- Mohd Firdaus -

Awak ,
Kalau awak mampu tunggu saya yang tengah belajar yang dah nak habis 2nd year nie pun boleh . Takkanlah saya tak boleh nak tunggu awak kan ? Bukan awak yang tengah belajar . Haishhh . If i can make a wish . I wish that time will running so fast . Like super fast . fast and furious . Haishh . How many times do i have to haishhh .

Dah malam mcm nie mula laa bosan . Si kecil manja dah tidur . Tak boleh nak berjimba dah ngan dia . Demam plak tu . Nak dapat mulut lettewwww .

Kenapa mcm buntu sangat nak tulis per nie ? Dahlaa tak nak tulis dah .

Kbye

Wednesday, October 19, 2011

Gosh i really miss u :'(

How many timres do I have to tell u? I miss u loadssssss. Sayang  , saya rasa nie masa paling lama saya tak dapat nak jumpa awak . Awak busy :'( Saya pun . Why do we have to suffer like this ? Tapi saya harap kita sama-sama sabar ye ? Promise me that you will never leave me . I love you and always will .

Monday, October 17, 2011

After a month without updating a blog

Just to say ;


I am sorry 


Letting you know
I'm repentant for everything 
and how much i'm wishing
for THINGS to be the same as they were
Hope you'll forgive me 
and CHANGE!