Turut mencoret

Monday, November 7, 2011

Aku takut



ku tahu kamu bosan, ku tahu kamu jenuh
ku tahu kamu tak tahan lagi
ini semua salahku, ini semua sebabku
ku tahu kamu tak tahan lagi

(jangan sedih, jangan sedih
aku pasti setia)

reff:
aku takut kamu pergi
kamu hilang, kamu sakit
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
(jangan takut, jangan sedih
aku pasti setia)

repeat reff
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
aku takut (jangan takut) kamu pergi (takkan pergi)
kamu hilang (wooo), kamu sakit
aku ingin (aku juga) kau di sini (bersamamu)
di sampingku (di sampingmu) selamanya

Whoa like seriously sentap bhaiii . Yerlaa sume nie memang salah aku kot . Aku yang buat everytink messed up . At the end aku yg rasa kau nk pergi dari hidup aku . Tapi d truth is kau tak kan pergi kan? Lyrics die sgt kena . And aku rasa menyesal sgt . Aku tahu kau tetap setia . Tapi rasa bersalah tu tetap menghantui aku seumur hidup aku . Kalau kau x derk dengan spe lagi aku nk gayut sume eh? Dengan sapa lagi aku nk kena sakat ngan orang Kuantan kalau kau dh x derk . Tak leyh hidup lah mcm nie . Boleh hidup kalau busy . Bila dh free . Mesti laa memories tu dtg balik kn ?


Untuk awak ;

- Thanks sbb takkn pergi dri hidup saya
- Thanks sebab masih setia kat sini
- Thanks sebab masih bagi sye peluang untuk berada dgn saya time susah senang nnti
- Thanks sebab masih bagi peluang untuk saya rawat luka tu 
- Thanks for not leaving me alone


- You are the best thing that's ever been mine , sayang 

Love you like a love song <3

No comments:

Post a Comment