Turut mencoret

Monday, November 7, 2011

Although byk bnda happened dlm hidup aku drastic gler lately nie. Tapi i'm glad aku ada kawan yang super duper baik. I love them . LOADS . Diaorang yang ada untuk aku selama nie. Dengar masalah aku n support aku selama nie. Even kenal kau orang bru jer setahun lebih tpi x bermakna byk bnda terbatas. Everytink seems x best kalau x bgtahu kauorang. Susah laa nk tpu kau orang. At the end , mesti kau orang tahu jugak. Case yg baru nie. Byk gler bgi aku pngajaran . Never lie ur 2nd heart , Jyeahhh~ Memang kasi impact yg sgt besar kat aku skrg nie. Aku dh x kuat melenting. Aku terima bnda seadanya . Sejuta maaf mungkin boleh diterima . Tapi nk lupakan tu memang susahkn . Tak per yang penting ketabahan dan kepercayaan tu masih ada walaupun susah  . Itu asas kebahagiaan . Alhamdulillah asas tu ada lagi . InsyaAllah akan kekal ada smpai bila - bila . Amin ~


Awesome people in Kuala Pilah

No comments:

Post a Comment