Turut mencoret

Saturday, February 4, 2012

memang ader sedikit rasa cemburu tatkala melihat semua orang tgh sibuk plan nk dirikn rumah tangga.dah tunang bagai.tipu bila kata aku x cemburu.ntah lah kenapa dh bighoh sangat.dulu time sekolah dok selok pun nak couple bagai.after met Mr.Right rasa mcm nk kahwin. ;p
*sigh
pastu mula terdetik kat hati.kenapa lah kita orang nie ditakdirkn jumpa awl sangat?sebab bukan waktu yang cukup sempurna for me nk dirikan rumah tangga bagai.duit tak derk.belajar pun x habis lagi.pointer pun kejap naik kejap turun.masa depan x nampak lagi hala ke mana.beghase nak kawen.itu lah kekurangan yang ade pada aku sekarang.
*sigh
kalaulah jumpa time-time umo dh 24 ke dh ader keje ker.confirm.tak yah tggu lama-lama dah bercinta.terus kahwin.haa bercinta lah masa tu kalau nak bercinta.tapi nak wat mcm mne.dh suratan jumpa 2 tahun lepas.nak wat mcm mne.trima n jaga.

sebagai manusia aku patut usaha untuk jodoh aku.InsyaAllah jika ini jodoh aku.aku jaga~ :')

No comments:

Post a Comment